Koristni nasveti

Blagovni znamki Loctite in Teroson temeljita na praktičnem znanju in inovativnih idejah. Nenehno izpopolnjujemo naše izdelke in proizvodne procese in tako zadovoljujemo potrebe naših poslovnih partnerjev in potrošnikov. Spodaj boste našli primere uporabe Henklovih inovativnih izdelkov in rešitve za vse vrste popravil.


LOCTITE strukturna lepila za splošno uporabo na bazi hibridne tehnologije predstavljajo velik premik na področju strukturnega lepljenja.
Formulirana so tako, da ustrezajo vsem rastočim standardom industrijskega oblikovanja in vzdrževanja.

Henkel je nadgradil izdelke za tesnjenje in tesnjenje navojnih zvez. Nadgradnja izdelkov LOCTITE 518 in LOCTITE 577 pomeni izboljšane lastnosti pri zahtevni uporabi in zahtevnejših pogojih.

LOCTITE Anti-Seize maziva so visoko kakovostni izdelki namenjeni zaščiti kovinskih delov pred korozijo, varjenjem in sprijemanjem. Zaradi posebne sestave so še posebej uporabni v pogojih mejnega trenja, ki so posledica nizkih hitrosti in visokega pritiska.

LOCTITE 4090 hibridno lepilo je kombinacija trenutnega lepila (cianoakrilat) in strukturnega lepila (epoksi). Je Henklovo prvo trenutno lepilo, ki je je primerno za lepljenje strukturnih elementov.

LOCTITE SF 7900 CERAMIC SHIELD je inovativna in unikatna keramična prevleka  brez vsebnosti silikona, ki sprijemanje ostankov varjenja na varilni opremi. Suha prevleka (tanek film) učinkovito zaščiti varilno opremo pred kovinskimi ostanki za cca. 8 ur - brez potrebe po ponovnem nanašanju.

Inovativno popravilo jeklenih cevi je hitra in ekonomična alternativa za zamenjavo cevi. Sistem “tri v enem” vsebuje komponente za pripravo površine, komponente za ojačitev in zaščitni premaz. Izdelke nanesemo direktno na površino cevi.

Instalaterji in vodovodarji po celotni državi zaupajo izdelku LOCTITE 55, kot enemu izmed najboljših izdelkov s področja tesnjenja cevi.

Potrebujete pomoč?

Pokličite na:
+386-2-2222-289

Novinarsko središče in prenosi